Schilderles

WARMENHUIZEN – Schildersvereniging Tjeerd Sötemann in Warmenhuizen start dinsdag 7 januari tussen 18.30 en 20.00 uur met schilderlessen in hun gebouw aan de Oostwal in Warmenhuizen.

Je hebt een druk programma met werk of school, je doet aan sport of misschien heb je wel een bijbaantje, kortom je bent druk. Heb je echter ooit wel eens overwogen om te gaan schilderen.

Door te schilderen ontdek je een heel andere kant van jezelf. Je hoeft geen talent te hebben, je hoeft niet te ‘presteren’, maar je leert wel je mogelijkheden ontdekken en te ontwikkelen. Er wordt wekelijks les gegeven.

Je zult kunnen ervaren hoe leuk het is om creatief bezig te zijn met een groep leeftijdsgenoten en er is nog plaats. Het gebouw  van de schildersvereniging ligt tussen de sporthal en het zwembad.

De kosten bedragen € 50,- en de lessen worden gegeven tot en met maart. Voor informatie en opgave kunt u telefonisch contact opnemen Mirjam Bontje onder nummer 06 – 23 14 82 84 of door een mail te sturen naar oomirjam@bontje.net.

U kunt ook kijken op de site http://tjeerdsotemannvereniging.webklik.nl of op www.facebook.com/groups/Tjeerd.Sotemann.

 

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):