Nieuw Oud

In de serie 'Nieuw Oud' praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken.

Nieuw Oud – Huisarts Dirk Schoen (S01A14 - 23 januari 2024)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met huisarts Dirk Schoen.

Nieuw Oud – Wooncompagnie, Stefan van Schaik (S01A13 - 16 januari 2024)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek over wonen met Stefan van Schaik van Wooncompagnie

Nieuw Oud – Toekomstbestendige zorg, Sigrid van Haaster (S01A12 - 9 januari 2024)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek over toekomstbestendige zorg met Sigrid van Haaster

Nieuw Oud – technologie in de zorg met Jeroen Wiebolt en Judith de Ridder (S01A11 - 25 december 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek over technologie in de zorg met Jeroen Wiebolt en Judith de Ridder.

Nieuw Oud – Positieve Gezondheid, Wilma Levendig (S01A10 - 19 december 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met Wilma Levendig over Positieve Gezondheid.

Nieuw Oud – Wonen met zorg, Caroline Kooijman (S01A09 - 12 december 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met Caroline Kooijman over Wonen met zorg

Nieuw Oud – Samen Academie, Miranda Kok (S01A08 - 8 december 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met Miranda Kok van de Samen Academie.

Nieuw Oud – Mantelzorgcentrum, Inge van den Brink en Youri van den Boogaerden (S01A07 - 28 november 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met Inge van den Brink en Youri van den Boogaerden van het Mantelzorgcentrum.

Nieuw Oud – Wonen Plus Welzijn, Peter de Wit (S01A06 - 21 november 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met Peter de Wit van Wonen Plus Welzijn.

Nieuw Oud – Ouderenbonden Schagen, Arthur Brand (S01A05 - 14 november 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met Arthur Brand van de Ouderenbonden in Schagen.

Nieuw Oud – Geriant, Ineke Laagland (S01A04 - 7 november 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met Ineke Laagland van Geriant, een organisatie die zich richt op mensen met dementie.

Nieuw Oud – Gemeente Schagen, Wethouder Haydar Erol (S01A03 - 31 oktober 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met wethouder ouderenbeleid van de gemeente Schagen, Haydar Erol.

Nieuw Oud – Woonzorggroep Samen, Tanja Ineke (S01A02 - 24 oktober 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering een gesprek met Tanja Ineke, voorzitter van de raad van bestuur van Woonzorggroep Samen.

Nieuw Oud – Straatpraat: Denk jij na over zorg voor jou als je ouder wordt? (S01A01 - 17 oktober 2023)

In de serie ‘Nieuw Oud’ praten wij met tal van betrokken organisaties over de uitdagingen waar de zorg voor staat nu wij steeds ouder worden en er minder mensen zijn die in de zorg werken. In deze aflevering vragen wij passanten op straat of zij al nadenken over hoe de zorg is geregeld als ze ouder worden.