ONS TEAM

Programmamakers Noordkop Centraal Radio


Jesse Bakker hakt elke woensdagavond samen met Melanie de Kock van 20.00 tot 22.00 uur de week door midden in Breek de Week.


Melanie de Kock maakt samen met Jesse Bakker het programma Breek de Week, elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.


Peter Wijnants uit Den Helder is elke werkdag van 9.00 tot 11.00 uur te horen op Noordkop Centraal met een mix van nieuws en fijne plaatjes.


Julia Smit is elke maandagavond te horen in het jongerenprogramma op Noordkop Centraal (radio). Daarnaast spreekt Julia geregeld promo’s in voor de radio.


Aaron Schabbing is elke maandagavond te horen in het jongerenprogramma op Noordkop Centraal (radio)


Pascal Wiersma is elke maandagavond te horen in het jongerenprogramma op Noordkop Centraal (radio). Hij doet ook de techniek in het programma.


Luc Ruigrok is elke maandagavond te horen in het jongerenprogramma op Noordkop Centraal (radio). Hij doet ook de techniek in het programma.


Peter Hermse presenteert in de nacht van vrijdag op zaterdag de Noordkop Centraal Disco Night.


Anneke Hoogstraten is een van de teamleden van De Zaterdagshow, elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur op Noordkop Centraal.


Danny Gouda presenteert elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur De Zaterdagmiddagshow op Noordkop Centraal (radio).


Ruben van den Hoek is vaste side-kick bij De Zaterdagshow, elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur


Ina Eilander brengt het Westfries bij de luisteraar. Ze doet dat eens per maand in het programma Vroeg of Laat op zondagmorgen tussen 9.00 en 10.00 uur.


Chris van Weerdenburg is wekelijks op zondagmiddag te horen in het programma Vijftigers op Noordkop Centraal (radio). Verder gaat Chris geregeld op pad voor Noordkop Centraal TV.


Rudy Beers presenteert Ruud’s Roots met jazz en blues, elke dinsdag van 19.00-21.00 uur.


Peter van de Krol is country-kenner bij uitstek. Hij presenteert al vele jaren elke donderdagavond Country Krol. Ook presenteert hij eens per 2 weken Krieken op zaterdagmorgen.


Liefhebbers van unplugged muziek worden op hun wenken bediend door Peter de Vroome. Hij brengt elke maandagavond Eldorado.


Peter de Jong is ieder weekend te horen op Noordkop Centraal (radio). Op zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur presenteert hij De Hitboulevard.


Janneke Beers is op dinsdag, woensdag en donderdag te horen in De Agenda op Noordkop Centraal (Radio). Verder spreekt Janneke geregeld promo’s in voor de radio.


Maria van Dijk is geregeld te horen in de agenda op Noordkop Centraal (radio). Ook leest ze enkele dagen per week het korte nieuws in.


Kitty Mertz is van vele markten thuis. Zij presenteert Met de deur Open en  Krieken en gaat veel voor de omroep op pad om reportages te maken voor De Nieuwscarrousel,  is technicus en presenteert Straatpraat. Ook veel foto’s die te zien zijn op de website en Noordkop Centraal TV zijn van haar hand.


Kees van Egmond presenteert elke werkdag van 15.00 tot 17.00 uur De Week Door.


Jan Spruijt presenteert sinds 1 oktober 1997 op de zondagmorgen het seniorenprogramma Vroeg of Laat. Daarnaast is hij de secretaris van de Programmaraad van Noordkop Centraal.


Jan Schot is een van de grondleggers van Noordkop Centraal. Sinds de start van de omroep (toen nog Schagen FM) maakt hij verschillende programma’s. Tegenwoordig is Jan op zondag te horen in het programma Vijftigers en was hij vaste regisseur van de talkshow Wat Schagen Denkt op Noordkop Centraal TV.


Jaap Veltum presenteert elke dinsdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur Toendertoeren. Rock ’n Roll én Blues komen aan bod in dit programma.


Gertjan Gerritsen is elke werkdag van 7.00 tot 9.00 uur op Noordkop Centraal (radio) te horen. Hij brengt een prettige mix van muziek en het laatste nieuws.


Gerlof Elzinga is ook zo’n oudgediende. Zijn Titan Favorieten is elke zaterdagavond te horen. Verder is hij geregeld als technicus te vinden bij andere programma’s.


Francis Peeman presenteert het Zaterdagmiddagcafé, elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op Noordkop Centraal Radio. Ook is ze in het weekend de vaste nieuwslezer van Noordkop Centraal.


Jannie Mazereeuw is in de weekenden te horen in het lokale nieuws op de halve uren op Noordkop Centraal Radio.


Jens de Goede is een van de sidekicks tijdens het Zaterdagmiddagcafé op Noordkop Centraal Radio. Elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur.


Loek Lamers presenteert eens per maand bluegrass-muziek tijdens Country Krol op Noordkop Centraal Radio.


Nel Zwart schuift geregeld aan bij Vijftigers op zondagmiddag op Noordkop Centraal Radio.


Jurgen van Bunningen is een van de vaste krachten in Het Zaterdagmiddagcafé, elke zaterdag van 14.00 tot 1.00 uur op Noordkop Centraal Radio.


Programmamakers Noordkop Centraal TV


Sjaak Euser is een van de oudgedienden van Noordkop Centraal. Hij was ook betrokken bij de oprichting van de omroep. Vanaf het nieuwe seizoen 2018 is hij een van de presentatoren van het nieuwe TV programma ’De Bank’.


Caroline Boersen gaat geregeld op pad om reportages te maken voor Noordkop Centraal TV, waaronder de Cabriodag en de Keverdag.


Vincent Clemens maakt onder andere Straatpraat, Ik Begin en reportages voor Noordkop Centraal TV. Ook is hij actief als cameraman en regisseur tijdens studioprogramma’s van Noordkop Centraal TV.


Joop Luten maakt veel video reportages en artikelen over Schagen en Hollands Kroon.. Verder is hij verantwoordelijk voor camera en montage van de kunstserie ’Zien wat je bekijkt’


Charlotte de Koomen maakt geregeld items en programma’s voor Noordkop Centraal TV, zoals Straatpraat, Verrassende Verenigingen en Ik Begin.


Ger Welbers maakt met Charlotte de Koomen onder andere het programma ’Verrassende Verenigingen’ voor Noordkop Centraal TV.


Stagiaires


Vacant


Redactie


 

Róman Luijks is in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen,

namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.


Frank van Schagen is een ochtend per week te vinden op de redactie van Noordkop Centraal.


Sanne de Weger werkt 3 dagen per week op de redactie voor radio, TV en internet. Ook maakt Sanne geregeld items voor Noordkop Centraal TV en staat ze achter de camera in de talkshow Wat Schagen Denkt.


Kitty Mertz is van vele markten thuis. Zij presenteert Met de deur Open en Krieken en gaat veel voor de omroep op pad om reportages te maken voor De Nieuwscarrousel en is technicus. Ook veel foto’s die te zien zijn op de website en de Beeldkrant zijn van haar hand.


Peter Kooij is technicus en lid van de redactie van Noordkop Centraal.


Anneke Baardslag is elke maandagochtend te vinden op de redactie van Noordkop Centraal.


Liesbeth van Opstal is wekelijks op vrijdag te vinden op de redactie van Noordkop Centraal.


Techniek


Thomas Moreels maakt elke zondagmiddag het programma Recht op de Rails. Ook verzorgt Thomas de techniek in verschillende radio- en TV programma’s.


Hans van den Hoeven is al jaren technicus bij Noordkop Centraal FM. Hij verzorgt de techniek in onder andere Krieken en Met de deur Open.


Eric Bijman is technicus bij onder andere Krieken op zaterdagmorgen en Met de deur Open op zondagmorgen.


Gerard van Nes denkt in bits en bytes. Hij is de technische man achter het audio-archief op de website van Noordkop Centraal.


Jaap Scheringa is vaste geluidsman voor locatieprojecten van Noordkop Centraal TV.


Jens de Goede is een van de technische mannen van Noordkop Centraal.


Columnisten


Marc Moussault is één van de vaste columnisten van Noordkop Centraal.


Van Eugeen Hoekstra zijn geregeld columns te lezen op www.hub.noordkopcentraal.nl. Ook maakt hij deel uit van de nieuwsredactie van de omroep.


Kees Zwaan schrijft columns, vaak over de geschiedenis in Hollands Kroon, maar actuele onderwerpen schuwt hij niet.


Henny Bakker schrijft eens per maand een column voor Noordkop Centraal, die ze zelf voordraagt in De Nieuwscarrousel.


Bestuur


Voorzitter Rienk Mud leidt de bestuursvergaderingen in goede banen.


Philip Visser zorgt er als secretaris van Noordkop Centraal voor dat al het papierwerk prima is geregeld.


Nico Komen is als penningmeester verantwoordelijk voor een gezonde financiële basis van Noordkop Centraal.


PBO


Ellen Schouten van Team Sportservice Schagen (werkzaam voor de gemeenten Schagen en Hollands Kroon) is lid van het PBO. Zij vertegenwoordigt de stroming sport.


Lia Rienks-Hopman is van de Kunst en Cultuur Adviesraad Schagen (KCARS). Zij vertegenwoordigt cultuur in het PBO van Noordkop Centraal.


Adriaan Rodenburg is van de Raad van Kerken in Schagen. Hij vertegenwoordigt de stroming geloof in het PBO.


Wijnand Kramer is lid van het PBO voor de stroming minderheden.


Margreet Verloop zit in het PBO van Noordkop Centraal, waar zij de stroming Jongeren vertegenwoordigt.


Jan Spruijt presenteert sinds 1 oktober 1997 op de zondagmorgen het seniorenprogramma Vroeg of Laat. Daarnaast is hij de secretaris van de Programmaraad van Noordkop Centraal.


Ank van Eekeren is voorzitter van het PBO van Noordkop Centraal.


Hans Bouterse zit in het PBO van Noordkop Centraal. Hij vertegenwoordigt de ondernemers.


Mike Mooij zit namens de Sport Advies Raad in het PBO van Noordkop Centraal.


Margret Idema zit namens ondernemers in Hollands Kroon in het PBO van Noordkop Centraal.


Willem Mostert vertegenwoordigt de agrarische sector in het PBO van Noordkop Centraal.


Advertentieverkoop


Vacature

Meer weten? Kijk op https://noordkopcentraal.nl/adverteren.


Algemeen management/hoofdredacteur


Ed van Oerle is algemeen manager en hoofdredacteur van Noordkop Centraal. Hij is sinds 1993 actief voor de omroep.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: