NKC Sport

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden.

NKC Sport – Caroline Aalbers (S01A21 - 21 februari 2024)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is pikeur en paardentrainster Caroline Aalbers uit Callantsoog te gast.

NKC Sport – Meis Poland (S01A20 - 14 februari 2024)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is wielrenster Meis Poland uit Warmenhuizen te gast.

NKC Sport – Sil Pater (S01A19 - 7 februari 2024)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is handboogschieter Sil Pater uit Anna Paulowna te gast.

NKC Sport – Co Wiskerke (S01A18 - 31 januari 2024)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is Co Wiskerke te gast om te praten over hardlopen.

NKC Sport – Puck de Nijs-Visser (S01A17 - 24 januari 2024)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is Puck de Nijs-Visser, wethouder sport van de gemeente Schagen, te gast

NKC Sport – Bart Jansma (S01A16 - 17 januari 2024)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is Bart Jansma uit Eenigenburg te gast om te praten over schaatsen en de Elfstedentocht.

NKC Sport – Ewout Oostwouder (S01A15 - 10 januari 2024)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is Ewout Oostwouder oud-professioneel tafeltennisser uit 't Zand te gast.

NKC Sport – Hans Bus (S01A14 - 20 december 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is Hans Bus voorzitter van Hockeyclub Magnus uit Schagen te gast.

NKC Sport – Joost Schimmel (S01A13 - 13 december 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is voetballiefhebber Joost Schimmel uit Schagen te gast.

NKC Sport – Nancy Tesselaar (S01A12 - 6 december 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is Nancy Tesselaar, voorzitter van Tennisvereniging Sint Maarten, te gast.

NKC Sport – Hans Baltus (S01A11 - 22 november 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is Hans Baltus van het coolingteam van wielerploeg Team dsm-firmenich PostNL te gast.

NKC Sport – John Volkers (S01A10 - 15 november 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is sportjournalist John Volkers uit Waarland te gast.

NKC Sport – Céline Kaag (S01A09 - 8 november 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is voltigeur Céline Kaag uit Schagerbrug te gast.

NKC Sport – Robin Post (S01A08 - 1 november 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is bobsleester Robin Post uit Wieringerwerf te gast.

NKC Sport – Jan Wilthagen (S01A07 - 25 oktober 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In deze aflevering van NKC Sport is Jan Wilthagen uit Dirkshorn te gast.

NKC Sport – Nina Kruijer (S01A06 - 18 oktober 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In de zesde aflevering van NKC Sport is tennisster Nina Kruijer te gast.

NKC Sport – Day de Wijn (S01A05 - 11 oktober 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In de vijfde aflevering van NKC Sport is schermster Day de Wijn te gast.

NKC Sport – Noortje Slot (S01A04 - 4 oktober 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In de vierde  aflevering van NKC Sport is Noortje Slot, de voorzitter van handbalvereniging Geel-Zwart, te gast.

NKC Sport – Ruben Houkes (S01A03 - 20 september 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In de derde  aflevering van NKC Sport is oud-wereldkampioen judo Ruben Houkes te gast.

NKC Sport – Eric van der Linden (S01A02 - 13 september 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden. In de tweede aflevering van NKC Sport is olympisch triatleet Eric van der Linden ook wel ' De adelaar van Schagen' genoemd te gast.

NKC Sport – Frits Nieuwenhuizen (S01A01 - 6 september 2023)

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden.