Bijtgrage hond in beslag genomen

ANNA PAULOWNA – De politie heeft vrijdagavond in Anna Paulowna een hond in beslag genomen na een aantal bijtincidenten. 

Bij die bijtincidenten is een andere hond ernstig gewond geraakt. Ook het baasje van de hond kwam er niet ongeschonden vanaf. Deze moest zich aan zijn hand laten behandelen.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De in beslag genomen hond moet nu een gedragsonderzoek ondergaan om te zien of hij terug mag naar zijn baasje. 

De hond blijkt al vaker voor grote angst in de buurt te hebben gezorgd. “Nu durven bewoners weer hun kinderen buiten te laten spelen en hun honden uit te laten”, schrijft de wijkagent.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
21 antwoorden
 1. Kevin
  Kevin zegt:

  Wat een reacties hier. Vooroordelen ten TOP!!! Ik ken deze hond door en door. En hier zat totaal GEEN kwaad in… Sterker nog een van de makkelijkste en liefste honden die ik heb gekent.. Een beest blijft een beest.. en als mensen angstig zijn of doen of uitdagen komt de natuur naar boven.. En bovendien kan een stressvolle situatie ook heel veel doen helaas met een hond vanbinnen.. Mensen die praten over mishandeling zijn hier de grootste zielepieten om alles op te blazen.. Dit dier had de juiste persoon nodig op dat moment… Ik kon ze helaas niet in huis nemen.. en daar baal ik nu ENORM VAN!!!!

  • Tiffany
   Tiffany zegt:

   T was mijn vaders hond ik heb tijden met dat beestje geslapen. Door drank en mishandeling is zr zo geworden ben zelf getuigen geweest toen ik er nog woonde

 2. Jopie
  Jopie zegt:

  Het arme dier is ten dode opgeschreven door het falende gedrag van de eigenaren. En weet je wat het erge is morgen halen ze weer een nieuwe van marktplaats. Het blijvende wanbeleid.. van onze overheid. Verschrikkelijk.

  • Erik
   Erik zegt:

   Hoe mensen toch alles op de overheid af willen schuiven is me een raadsel.

   Of is ongefundeerd klagen volkshobbie nummer 1 van mensen die geen flauw idee hebben waar het over gaat?

   Dit zijn tokkies die niet met honden om kunnen gaan, hun omgeving moet hen daar op aanspreken niet weer alles afschuiven op de overheid.

   Maar is wel makkelijker want dat ontslaat je van je eigen verantwoordelijkheid natuurlijk.

 3. Annie
  Annie zegt:

  Dit is belachelijk honden worden niet vals en bijdraagt geboren.Ze worden door de baasjes zo gemaakt.Dus niet de hond een spuitje maar de baas een spuitje.

 4. Grebberotts
  Grebberotts zegt:

  Jammer dat wederom er een Rottweiler wordt afgebeeld!!! Aantal bijtincidenten met dit ras is lager dan labrador!! Hierdoor blijft er negatief beeld van dit geweldige ras !

 5. Sophia
  Sophia zegt:

  Denk niet dat de hond terug gaat naar de eigenaar, ook afwachten of de hond de test door staat, vaak worden ze ingeslapen, maar als het al vaker is gebeurd, waarom heeft de eigenaar geen stappen ondernomen, weer een hond de dupe ,hopelijk kan ie herplaatst worden.
  Wens de slachtoffer en zijn hond heel veel sterkte en beterschap.

  • Natascha
   Natascha zegt:

   Herplaatst worden?! Zodat ie nog meer honden kan bijten en mensen verwonden? Je hebt medelijden met de verkeerde partij.

 6. Arnoud
  Arnoud zegt:

  Ik ken deze hond. Is een puppy in volwassen lijf totaal geen kwaad in haar. Ik zou graag meer willen weten van het hele verhaal. Het klinkt nogal opgeblazen.

  Neem contact met mij op @noordkopcentraal.nl

  • Antoinette
   Antoinette zegt:

   Een andere hond raakte zwaargewond, dat klinkt inderdaad heel lief. Als dit om een pup gaat dat wordt dat beest vast geweldig in volwassen formaat.

  • Natascha
   Natascha zegt:

   Misschien kan Noordkop centraal beter contact opnemen met de slachtoffers van dit hele lieve beest. Die hebben recht om gehoord te worden. De agressor moet gewoon uit de samenleving verdwijnen.

 7. Hendrik
  Hendrik zegt:

  Misschien is een spuitje de beste oplossing voor nu en in de eventuele toekomst

Reacties zijn gesloten.