Aanmelden voor kunstroute Zijpe aan Zee

REGIO – De voorbereidingen voor Ku(n)stroute Zijpe aan Zee zijn in volle gang. Het festival vindt plaats op het strand van de gemeente Schagen van vrijdag 31 mei tot en met zondag 16 juni. 

Tijdens Zijpe aan Zee zullen bij en rondom tien strandpaviljoens in Groote Keeten, Callantsoog, Sint Maartenszee en Petten kunstenaars uit heel Nederland hun kunstwerken exposeren. Naast beeldende kunst zijn er in de weekenden verschillende theatervoorstellingen en bijvoorbeeld dans- en muziekoptredens.

Deelnemen of een workshop verzorgen? Dat kan door naar info@kunstroutezijpe.nl te mailen.

Annet Meijering, voorzitter Kunstroute Zijpe: “De tien beeldend kunstenaars zijn al sinds vorige zomer vastgelegd maar wij zijn altijd opzoek naar regionaal talent. Wij merken dat veel artiesten het bijzonder vinden om op het strand op te treden. Het is natuurlijk ook een prachtige omgeving en een uniek decor.”

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):