Winkel op jacht naar eerste zege

REGIO – In de derde klasse A van het zondagvoetbal is Winkel na vijf wedstrijden nog altijd op zoek naar de eerste zege. De blauw-witten pakten tot nu toe slechts een enkel punt. Komt zondag de kentering als VVW op bezoek komt? Hier een overzicht van het programma.

In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal zijn de regioploegen Schagen United en Wieringermeer nog niet erg op stoom gekomen. United speelt zaterdag thuis tegen Beemster en Wieringermeer ontvangt SVW’27, dat evenmin kan overtuigen tot nu.

VIOS gaat in de tweede klasse A zondag naar de andere kant van de AC de Graafweg, waar Spartanen in Wognum de tegenstander is.

In 3A speelt DWOW in Hoogwoud tegen Grasshoppers en gaat Con Zelo op bezoek bij Westfriezen. Als gezegd speelt Winkel aan de Winkeler Bosstraat tegen VVW. In 3B moet Hollandia T punten gaan verzamelen, wil het niet in moeilijkheden komen. Koedijk ontvangt de Tuitjenhorners.

In 4A weer de nodige regionaal getinte affiches. Het Dirkshorn van trainer Michel van der Wardt speelt thuis tegen Succes. Geel Zwart moet naar Middenmeer, waar Flevo uitstekende resultaten kan overleggen. Die ploeg staat voorlopig keurig bovenaan. Schagen United gaat naar Texel voor de ontmoeting met Oosterend, dat onderaan bungelt. Sint Boys is gastheer van Duinrand S. en het verrassende Vesdo treft in ‘t Veld VZV.

In de vijfde klas een echte derby: Nieuwe Niedorp versus Kaagvogels. Het sterk presterende Oudesluis krijgt bezoek van WMC en Petten speelt op eigen veld tegen Wiron. Callantsoog moet uit naar WBSV en Wieringerwaard krijgt Graftdijk op visite.

 

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):