Toch weer enkele 1 april grappen

SCHAGEN – Of mensen erin zijn gestonken blijft de vraag. Toch zijn er ook dit jaar weer enkele bedrijven en instanties die een 1 april grap maakten. 

Zo plaatste Zwembad de Wiel onlangs een post op Facebook waarin de mogelijkheid werd geboden om onder water te dineren. “Even je adem inhouden voordat je aan kunt schuiven in dit nieuwe restaurant. Vanaf maandag 1 april is het mogelijk om op 2 meter diepte, onder water, bij ons te dineren.”

Een andere grap werd gemaakt door de website ‘t Zand info. Bij vlotbrug ‘t Zand zouden er maandag 1 april elk uur rondleidingen worden gegeven omdat het Noordhollandsch Kanaal 200 jaar bestaat. De brug zou hierdoor niet toegankelijk zijn voor auto’s. 

Bakkerij Dunselman zou het landelijke strooizoutoverschot wel even aanpakken met hun nieuwe smaak: Karamel Strooizout. De bonbons, chocoladerepen en tulbanden in de smaak Karamel Strooizout zouden heel verrassend vanaf 1 april verkrijgbaar zijn. Marketingbureau Druktemaker in Den Helder kondigde afgelopen week aan een nieuwe koers te gaan varen: namelijk offline.

En ook de zussen Thekla en Josien, die samen Zuss & Sap runnen, waagden zich aan een grap. Dagenlang werd een nieuwe sapsmaak aangekondigd. De sapjes van de zussen zitten altijd boordevol groenten en fruit. De nieuwste smaak: Choco Sap, zelfs het etiket voor het denkbeeldige drankje werd ontworpen en leek verdacht veel op Chocomel. 

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):