Stefan van Schaik stopt bij Wooncompagnie

REGIO – Stefan van Schaik kondigt aan te stoppen als bestuurder bij de Wooncompagnie. Uiterlijk 31 december dit jaar treedt hij af.

“Wooncompagnie staat er op alle fronten uitstekend voor. Wat mij betreft een goed moment om het stokje over te dragen aan een andere directeur-bestuurder. Het is een ontwikkeling die goed is voor Wooncompagnie en goed is voor mijzelf”, stelt Van Schaik.

Hij vervolgt: “De komende maanden blijf ik mij volledig inzetten en zorg ik voor een goede overdracht. Om die reden kondig ik mijn vertrek ruim op tijd aan.”

Wat Van Schaik na zijn aftreden gaat doen, is nog onduidelijk. “Mijn eigen toekomst ligt nog open en dat vind ik voor nu ook fijn.”

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. Jeroen
  Jeroen zegt:

  W en Jan Willem even de Schager Courent van afgelopen vrijdag lezen met het interview van Stefan van Schaik, dan kunnen uw beide trieste reacties in de prullenbak gedeponeerd worden.

 2. W
  W zegt:

  Hij heeft wooncompagnie gerund als een commercieel bedrijf, grote winsten, dikke bonussen voor hemzelf en andere hoge heren. Niet als een stichting met als doel mensen goed en betaalbaar te laten wonen wat oorspronkelijk de bedoeling was. Misselijk ventje.

 3. Jan Willem
  Jan Willem zegt:

  Zakken gevuld, visie uitgewerkt of tegengewerkt en dan nu de luxe en het geld om je toekomst open te laten. Zeker fijn.
  De huur had wel iets lager gekund dus !

Reacties zijn gesloten.