Spanning in voetbalcompetitie loopt op

REGIO – De spanning in de voetbalcompetitie loopt op nu de eindfase in zicht is. In alle klassen is de kampioensstrijd nog open, hoewel sommige koplopers amechtig pogingen doen te ontsnappen aan de belagers. Ook onderin de diverse klassen is nog niets beslist. Een spannende eindfase lonkt, kortom. Hier ons wekelijks overzicht.

In de vierde klasse zaterdag speelt Wieringermeer thuis tegen DTS en neemt Schagen United het op eigen veld op tegen DZS. Beide regioploegen spelen een marginale rol in 4A.

In de tweede klasse A zondag de regioderby tussen Kleine Sluis en VIOS. De Warmenhuizer ploeg lijkt – gelet op de ranglijst – favoriet voor de zege.

In 3A gaat DWOW naar Spanbroek voor de confrontatie met VVS’46 en krijgt Winkel – dat midweeks knap me 3-6 won bij KGB – bezoek van Con Zelo. In 3B moet Hollandia T winnen bij WSV’30 om uit de onderste regionen weg te lopen.

VZV neemt het in de vierde klasse A in Schoorl op tegen Duinrand S. Sint Boys gaat naar Middenmeer, waar Flevo de gastheer is. Dirkshorn speelt langs de Veersloot tegen Geel Zwart. Vesdo krijgt De Koog op visite en in Hippolytushoef ontvangt Succes Schagen United, dat in de midweekwedstrijd niet langs Flevo kon komen (1-1).

In 5A speelt Kaagvogels een uitwedstrijd tegen koploper Zeemacht. Oudesluis speelt op eigen veld tegen Wiron en trainer Jack Vledder zal met zijn Wieringerwaard thuis willen winnen van ALC. Nieuwe Niedorp en Callantsoog treffen elkaar in ‘Nierup’ en Petten speelt een thuiswedstrijd tegen ZDH.

Op de beeldkrant en website van Noordkop Centraal vindt zaterdag- en zondag rond 18.00 uur korte karakteristieken van de gespeelde wedstrijden.

 

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: