Overzicht voetbalzondag 21 november

REGIO – Vanwege een storing in een datacentrum presenteert Noordkop Centraal het voetbaloverzicht van deze zondag in één artikel. 

In de tweede klasse A won VIOS op eigen terrein moeizaam van De Kennemers, dat bij rust met 0-1 aan de leiding ging. Na de gelijkmaker van Thomas Driesse zorgde uiteindelijk Swen Dekker voor de winnende treffer: 2-1.

In 3A won Winkel het belangrijke kelderduel bij De Blokkers. Het werd 0-1 door een doelpunt van Kenzo Julsing. Con Zelo presteerde goed door een 2-2 remise bij koploper Medemblik, volgens clubwatcher Piet Houtenbos een ‘heel goede ploeg’. Con Zelo werkte knap een 2-0 achterstand weg door doelpunten van Geert de Graaf en Freek Smit, die in de slotminuut voor de gelijkmaker zorgde. DWOW legde Hauwert’65 met 0-4 over de knie. Mauro Wolters, Rick Buisman, Jim van Maurik en Kelvin Zomerdijk troffen doel voor de ploeg uit Wieringerwerf.

In de derde klasse B klopte Hollandia T in Egmond aan Zee opponent Egmondia met 1-5. Bij rust was het al 0-3. Voor de Tuitjenhorners scoorden Mike van Brederode en Jordy Bakker elk twee maal. Ook Kick ‘The Wizzard’ Glas pikte een goal mee. “Een welkome opsteker na een moeizame eerste fase van de competitie”, meldt Richard Hoogeboom.

In de vierde klasse A zorgde Flevo-kanon Freek Vrenegoor ervoor, dat Dirkshorn-trainer Michel van der Wardt een zware middag  beleefde. Bij rust stond Flevo al met 4-0 voor, door onder meer drie Vrenegoor-treffers. Na rust was er voor Dirkshorn geen houden meer aan: 8-0. Sint Boys en Geel Zwart hielden het onderling op 2-2. Vesdo en De Koog speelden in De Koog ook gelijk: 0-0. “Een terechte uitslag”, volgens correspo Rikwin van Zanten. Het duel tussen Duinrand S en Schagen United ging vanwege corona-besmettingen bij de club uit Schoorl niet door. VZV – Oosterend werd geschrapt vanwege corona bij Oosterend. Succes blijft in het spoor van Flevo door Texel’94 in eigen huis te verslaan: 2-4.

Petten mag zich in 5A voor een poosje weer kampioen van de kust noemen. De ploeg van Do Bakker won thuis met 3-1 van Callantsoog, na een 3-0 ruststand. Goals voor Petten waren er van Milo van Ravenzwaaij (2) en Koen Schut. De tegengoal van Callantsoog staat op naam van Milan Kirstein. Nieuwe Niedorp versloeg Oudesluis met 3-0. “Kansloze nederlaag”, is Oudesluis-trainer John de Boer eerlijk. “Maar wel complimenten voor de inzet.” Wieringerwaard versloeg ZDH met 3-0. Marcel van Koperen en Tom Kruijff scoorden al in de eerste 16 minuten. Na zeventig minuten zorgde Roy Luik voor de 3-0. “Veel kansen gemist”, aldus trainer Jack Vledder. Kaagvogels tot slot verloor met 4-1 bij WBSV.

Delen is leuk
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: