Oud-leden Lycurgus/Advendo gezocht

REGIO – Danny Jimmink, zondag 13 maart gast in De Bank op Noordkop Centraal, was in de jaren zeventig een fanatiek turner. Hij legde daarnaast veel turnplezier in het trainen van jonge talenten bij Lycurgus/Advendo.

Mede door zijn trainingen is een aantal turnsters doorgestroomd naar een hoog landelijk niveau, zoals de nationale keurploegen. “Het was prachtig om te trainen op Papendal, het epicentrum van de turnwereld”, aldus de turngoeroe.

“De meeste leden lopen nu tegen de zestig en vandaar dat we van plan zijn een reünie te organiseren. Een aantal leden is echter nog niet getraceerd. Ze wonen niet meer in de regio Schagen, maar wellicht zijn ze toch te bereiken, vandaar deze oproep.”

Het gaat om de oud-leden Jolanda de Vries, Karin Verdel, Yvonne Moolenaar, Tineke Meijer, Helma Bogers, Mariët Böttger, Cornelie Diepeveen en Lia de Jonghe.
Wie meer informatie heeft, wordt verzocht te mailen naar djazzle@quicknet.nl

 

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):