Nieuwe website Noordkop Centraal

NOORDKOP – De website van Noordkop Centraal is vernieuwd. De nieuwe website is vooral verbeterd voor mobiele gebruikers. Ook worden de dorpen in de gemeente Schagen beter bediend. 

Er is nu geen verschil meer tussen de websites voor de PC of mobiel. De zogenaamde responsive website past zichzelf aan aan de grootte van het beeldscherm. 

Voordeel voor mobiele gebruikers is dat ook zij de volledige website zien. Ook kunnen mobiele gebruikers nu reageren op berichten. 

Dat reageren gaat niet meer anoniem, maar met een Facebook-profiel. Zo worden fake-reacties zo veel mogelijk geweerd. 

Nieuw is ook dat inwoners van de dorpen het nieuws uit hun eigen dorp altijd als eerste kunnen laten zien. Met een speciaal menu kunnen ze kiezen voor hun gemeente en hun dorp. 

Op de nieuwe website zit ook een uitgebreid nieuwsarchief. Al het nieuws dat Noordkop Centraal en haar voorganger Schagen FM de afgelopen ruim 20 jaar heeft gemaakt, is in dat archief terug te vinden. Zoeken kan eenvoudig via het vergrootglas in de menubalk op de homepage.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
3 antwoorden
 1. Fleur
  Fleur zegt:

  Jammer, de oude website was overzichtelijker en bood ruimte voor iedereen om zijn/haar zegje te doen. Subsidie kwam kennelijk in het geding. Er zijn al diverse reacties weggehaald die onder oude artikelen stonden. Geen goede beurt voor Noordkop Centraal.

  Beantwoorden
  • Ed van Oerle
   Ed van Oerle zegt:

   Beste Fleur, er zijn door ons geen reacties verwijderd.

   Reageren kan nog steeds met jouw Facebook-account. Dit is gedaan om anonieme reacties tegen te gaan.

   Ed van Oerle
   Noordkop Centraal

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: