Lambert Riteco op De Bank

SCHAGEN – GroenLinks raadslid Lambert Riteco is zondag 4 februari te gast in het tv-programma De Bank. Eugeen Hoekstra praat met Riteco over verschillende onderwerpen.

Zo brengt hij hem even terug naar de Tweede Kamerverkiezingen in november. GroenLinks-PvdA kwam niet goed uit de verf. Hoe beoordeelt Riteco de uitslag?

GroenLinks-PvdA kwam met één lijst uit en met één lijsttrekker. Over twee jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Wat gaat GroenLinks doen? Samen de verkiezingen in met de PvdA? Zijn antwoorden zijn best verrassend.

Verder komen onderwerpen aan de orde als crisisnoodopvang in Schagen-Oost, de bouwplannen in dit gebied en het schrappen van bouwplannen in de Waldervaart. Uiteraard komt zijn stokpaardje langs: vuurwerk verbieden tijdens oud en nieuw. Hoe realistisch is dit verbod eigenlijk?

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):