Kan Vesdo goede start vervolg geven?

SCHAGEN – De regionale voetballers staan voor de tweede speelronde in de nieuwe voetbalcompetitie. Noordkop Centraal pikt een aantal krenten uit de pap.

In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal speelt Wieringermeer uit tegen Alcmaria Victrix. Schagen United gaat op bezoek bij Always Forward in Hoorn. Forward wordt gezien als kandidaat voor de titel.

In de tweede klasse zondag krijgt VIOS op De Doorbraak bezoek van Spirit ’30. De Warmenhuizers zullen de nasmaak van de 3-1 nederlaag bij Hercules Zaandam willen wegspoelen en -spelen.

ZAP speelt thuis tegen Westfriezen, Kleine Sluis gaat naar Vitesse’22 in Castricum. FC Den Helder speelt in Heiloo tegen HSV en JVC verdedigt de koppositie, uit tegen KFC.

De derde klasse biedt een aardige derby: Con Zelo tegen Winkel. DWOW ontvangt thuis Always Forward. In 3B speelt Hollandia T op De Kuil tegen WSV’30.

In 4A gaat Geel Zwart op jacht naar de eerste driepunter. De ploeg van trainer Jan Loew is gastheer van Dirkshorn, dat op de eerste speeldag de maat werd genomen door Vesdo (2-4 verlies). De Koog speelt op Texel tegen De Koog, Sint Boys gaat op visite bij Succes en Flevo voetbalt in Den Burg tegen Texel’ 94. Het leukste affiche lijkt op voorhand Vesdo versus Schagen United te zijn. Hamvraag: kan Vesdo de goede lijn doortrekken?

5A: Callantsoog tegen WMC, Petten-Nieuwe Niedorp, WBSV-Wieringerwaard, Wiron-Oudesluis en ZDH-Kaagvogels.

Korte karakteristieken van de wedstrijden staan zaterdag en zondag tegen 18.00 uur op de website en beeldkrant van Noordkop Centraal.

Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: