Hollandia T zoekt aansluiting met middenmoot

REGIO – Een overzicht van een aantal voetbalduels in de Kop van Noord-Holland, komend weekend. Korte karakteristieken van de duels vindt u zondag rond 18.00 uur op de website en beeldkrant van Noordkop Centraal.

In de vierde klasse zaterdag speelt Wieringermeer thuis tegen hekkensluiter Meervogels’31 uit Akersloot. Ook Schagen United werkt een thuiswedstrijd af: koploper Kolping Boys komt naar Groenoord.

In 2A op zondag speelt VIOS op sportpark De Doorbraak in Warmenhuizen tegen De Kennemers. De Warmenhuizers willen in het spoor blijven van lijstaanvoerder Vitesse’22. Winst is dus zeer gewenst.

In 3A gaat Winkel naar het nog puntloze De Blokkers en moet DWOW het opnemen tegen Hauwert’65, dat thuis speelt. Con Zelo wacht een zware pot in en tegen koploper Medemblik.

De stand op de ranglijst in 3B laat zien dat Hollandia T in Egmond aan Zee van Egmondia moet winnen om de aansluiting met de middenmoot te bewerkstelligen.

In 4A gaat Schagen United op visite bij Duinrand S in Schoorl en speelt het vooralsnog ongenaakbare Flevo thuis tegen Dirkshorn. Vesdo steekt het Marsdiep over voor de wedstrijd tegen De Koog en Sint Boys ontvangt Geel Zwart, waar trainer Marco Kuut de opvolger is van de vertrokken Jan Loew. VZV speelt op eigen veld tegen Oosterend.

In de vijfde klasse A ontvangt Wieringerwaard het Texelse ZDH. Nieuwe Niedorp en Oudesluis ontmoeten elkaar op het sportpark in Nieuwe Niedorp en ook de kustderby Petten versus Callantsoog staat op de agenda. Kaagvogels tot slot moet uit naar WBSV in Westbeemster.

 

Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: