Winkel geeft (opnieuw) voorsprong weg

ENSCHEDE – De voetbalvrouwen van eersteklasser Winkel zijn in de verre uitwedstrijd bij Rigtersbeek (Enschede) tegen een nederlaag aangelopen.  

En dat, terwijl het er bij rust op leek, dat Winkel de zaak prima onder controle had: Fleur Hogervorst en twee keer Simone Koopman maakten de doelpunten, waarbij Rigtersbeek niet verder kwam dan één goal: 1-3.

Maar na de pauze kwam de thuisploeg al snel op 2-3, waarna een discutabele strafschop ervoor zorgde, dat Rigtersbeek de schade geheel kon repareren: 3-3. De blauw-witten deden er alles aan om alsnog aan drie punten te komen, maar een scherpe counter bracht de zege bij het team uit Enschede: 4-3.

De wedstrijd van deze zondag blijkt een herhaling van zetten; ook in de uitwedstrijd bij SDO leidde Winkel in de pauze met 1-3, om daarna alsnog met 4-3 te verliezen…

 

Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: