Werk aan fietspad langs N502

CALLANTSOOG – WaakSaam gaat in opdracht van de provincie Noord-Holland het asfalt op verschillende plekken van het fietspad langs de N502 tussen Petten en Groote Keeten herstellen.

Op donderdag 23 en vrijdag 24 mei wordt op 3 plekken gewerkt. Tijdens de werkzaamheden wordt het fietspad afgesloten en gelden er voor fietsers én voor gemotoriseerd verkeer omleidingsroutes.

Op donderdag 23 mei is het fietspad tussen Groote Keeten en Callantsoog tussen 6.00 en 16.00 uur afgesloten. Fietsers en bromfietsers worden omgeleid via de Mineweg en de Rechtendijk.

Die dag is ook het fietspad tussen de Zuidschinkeldijk en Uitlandseweg ten zuiden van Callantsoog tussen 6.00 uur en 16.00 uur afgesloten. Fietsers en bromfietsers kunnen die dag over de rijbaan. Voor gemotoriseerd verkeer richting Callantsoog geldt een omleidingsroute.

Op vrijdag 24 mei wordt gewerkt tussen Petten en de N503 Stolperweg. Tussen 7.00 en 11.00 uur wordt gewerkt op het deel tussen de N503 Stolperweg en de Zeeweg. Van 11.00 tot 15.00 uur is het deel tussen de Zeeweg en Petten aan de beurt.

Meer informatie is te vinden op www.waaksaam.com.
Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):