Vertrouwen herwinnen met fietscursus

SCHAGEN – Woonzorggroep Samen en Team Sportservice Noordkop slaan de handen ineen en organiseren samen een serie fietscursussen.

De cursus bestaat uit een reeks van vijf lessen, waarbij er in een klein groepsverband geoefend wordt. De trainers gaan aan de slag met het vertrouwen herwinnen op de fiets en het plezier in het fietsen terugvinden.

Ook is de mogelijkheid voor het uitproberen van een driewielfiets aanwezig. De eerste les gaat dinsdag 4 juni van start.
Bel voor meer informatie met het Zorgbemiddelingsbureau van Samen via 088 – 61 94 100.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Roy Molenaar
    Roy Molenaar zegt:

    Goede zaak heb ik ook gedaan een paar jaar geleden, maar de gemeente moet op een hoop plaatsen de wegen voor de 3wiel fietsen aanpassen op en afritten geen ronde wegen neem bv de belkmerweg die is voor een aangepaste fiets levens gevaarlijk.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):