Verrassing voor lievelingsjuf Maud

WAARLAND – Al 42 jaar is Maud Poland uit Burgerbrug leerkracht aan Kindcentrum Sint Jan in Waarland. Oud-leerling Petra van der Gulik greep de Dag van de Leraar aan om haar waardering uit te spreken.

“Juf Maud ging met mij en een vriendinnetje op een zaterdag nog een keer naar Avifauna, omdat we dat met schoolreisje zo leuk vonden” herinnert Van der Gulik zich. Die extra betrokkenheid en aandacht voor kinderen die dat soms even nodig hebben is kenmerkend voor Maud Poland.

“Wat ontzettend lief, ik heb er geen woorden voor” was Poland’s eerste reactie toen ze op een vol schoolplein werd verrast met een bos bloemen. “We vertrekken straks op de fiets voor schoolkamp, dus de bloemen kunnen niet mee” stelde zij praktisch vast.

Op verzoek van Poland heeft Van der Gulik de bloemen bij het graf van een overleden oud-leerling gelegd op de begraafplaats in Waarland.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):