Surplusdag groots gevierd in Alpha

SCHAGEN – Alle medewerkers van Stichting Surplus kwamen vrijdag 29 maart bij elkaar in Alpha in Schagen voor de tweejaarlijkse Surplusdag. Dit jaar extra speciaal omdat Surplus 20 jaar bestaat. 

De dag werd geopend door Richard Winter, bestuurder van Surplus, die in een gesprek door Marcel van Herpen werd bevraagd over het koersplan 2024-2028 ‘Met het Kind in de Kop’.

Er werden 14 inspirerende workshops gehouden waarvan elke medewerker er twee kon volgen. Alle workshops waren gericht op onderwijs, ontwikkeling, leiderschap en vernieuwende manieren van lesgeven. De dag werd afgesloten door gastspreker Richard de Hoop. Hij nam de Surplusmedewerkers op enthousiaste en muzikale wijze mee in de wereld van verandering en effectieve samenwerking. Met muziek als metafoor vergelijkt hij karakters van mensen met instrumenten en samenwerking in het team met het sprankelende samenspel van in een orkest.

Het 20-jarig jubileum van Surplus werd na afloop van de studiedag gevierd met een hapje en een drankje terwijl Sanne de Winter met haar band de medewerkers de dansvloer op kreeg.

 

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):