Studio 54 wordt Bij Ons

SCHAGEN – Studio 54, het café dat voorheen bekend was als ‘t Noord, gaat verder onder de naam ‘Bij Ons’. De gemeente heeft deze week een vergunning verleend. 

Studio 54 moest november vorig jaar de deuren sluiten op last van de gemeente Schagen omdat de aanvraag niet voldeed aan de Bibob-eisen.

De afgelopen maanden heeft Marthijn Visser gewerkt aan een nieuwe, complete aanvraag. Deze week kreeg hij groen licht van de gemeente. Hij mag per direct open.

Toch wordt de opening nog even uitgesteld. “We hebben in de afgelopen maanden alles op alles gezet om de zaak sfeervoller in te richten. Nu de vergunning er is, komt er nog een keuken achter in de zaak”, vertelt Visser. Die keuken hoort bij het nieuwe concept.

‘Bij Ons’ wordt een grand café. In het café komt het poolbiljart terug en er komen dartborden.

De nieuwe zaak  is vanaf donderdag 14 maart open. In april volgt nog een officiële opening.

Zie ook: Gemeente trekt vergunning Studio54 in
Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
10 antwoorden
 1. Peter de G.
  Peter de G. zegt:

  Wat een verschrikkelijke man deze W met zijn reacties overal op, niks deugd bij deze gefrustreerde man,.

 2. W
  W zegt:

  De gemeente gaat de vrijdagmiddagborrel voortaan vast in de ” Bij Ons” houden. Marktstad werd te duur en Marthijn heeft ze korting aangeboden. Voor wat hoort wat luidt het spreekwoord.

 3. W
  W zegt:

  Ik adviseer de schuldeisers deze oplichter samen aan te pakken, eendracht maakt macht. Deze viezerik laat een spoor van ellende bij bedrijven achter.

 4. Kevin
  Kevin zegt:

  Nou hier nog 1, meneer neemt wel diensten en materiaal af en vervolgens doen als of hij dit had gekregen en er niet voor gaat betalen. Uren bezig geweest, avonden geholpen met van alles en nog wat. Dit niet eens allemaal in rekening gebracht. Maar ondertussen een jaar na datum en div. Aanmaningen verder met de poltie naar binnen geweest om een deel van de spullen terug te halen. En nu maar door blijven gaan. Als je een bedrijf vraagt materiaal te leveren zal je hier voor moeten betalen en niet je kop in het zand steken! En niet alleen ik maar zo zijn er nog meer…

  Succes met je zaak maar “bij ons” kom jij er niet meer in!

 5. Henk de W
  Henk de W zegt:

  beetje misselijke reactie Jan de Vries. Misschien eens samen zitten voor een kop koffie en dan kijken hoe of wat

 6. Ron
  Ron zegt:

  Super dat je het nu mag laten zien en maak er wat moois van want dat is alleen maar goed voor Schagen.

 7. Marthijn
  Marthijn zegt:

  @jasper,

  Ik snap je vraagtekens. Echter loop eens overdag binnen. Ik heb alle verbouwingen en aanpassingen zelf gedaan, marktplaats is een mooi platform als je iets wil, en niet de nieuw prijs wil betalen. En mocht je eens langs willen komen, dan vertel ik je graag wat ik de afgelopen 26 jaar gedaan heb, begonnen op me 17e met werken, en altijd zuinig geleefd. Geen peperdure auto’s of overdreven dure merk kleding, niet roken, drinken of gebruiken, dan hou je gewoon wat over om verbouwingen zoals deze te kunnen doen ☺️

 8. Jasper
  Jasper zegt:

  Toch ben ik benieuwd waar het geld vandaan komt. Studio 54 was geen kip te bekennen en is meermaals verbouwd. Stinkt een beetje …

 9. jan de vries
  jan de vries zegt:

  mooi, kunnen we onze schuld gaan innen.. beste man heeft nog 5k open staan en een hele zooi schuldeisers. dat wordt lachen!

  • Kevin
   Kevin zegt:

   Nou hier nog 1 meneer neemt wel diensten en materiaal of en vervolgens doen dat hij dit had gekregen en er niet voor gaat betalen. Uren bezig geweest, zelfs dat niet eens allemaal in rekeing gebracht. Maar onder tussen een jaar na datum met de politie me spullen weer opgehaald. En nu blijft het maar door gaan. Kijk als je een bedrijf vraagt materiaal te leveren zal je daar voor moeten betalen en niet je kop in het zand steken. Wat ik ook kan vertellen zoals ik zijn er nog meer!

   Succes met je zaak maar “bij ons” kom jij er niet meer in!

Reacties zijn gesloten.