Seniorenpartij wil duidelijkheid over DOP

PETTEN – Seniorenpartij Schagen wil van het college weten of en wanneer er zekerheid is over de definitieve locatie van het Dorpsontmoetingspunt (DOP) in Petten. 

De partij kreeg onlangs een brief te zien van secretaris Karel Adema van het DOP en schrok daarvan. André Groot: “Wij zijn geschrokken van het feit dat de toezeggingen door het vorige college niet zijn nagekomen. En hopen dat het DOP Petten binnen niet al te lange termijn  duidelijkheid krijgt over hun toekomst.” 

Volgens de Senioren pakt wethouder Cor Quint het sinds zijn benoeming wel goed op. Zo is het DOP samen met de gemeente bezig met een subsidie aanvraag. Maar over de plek in Petten waar het DOP gehuisvest kan worden is nog steeds veel onduidelijkheid. Daar wil de Seniorenpartij verandering in brengen.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):