Schager VVD’ers schrijven brief aan Dilan

SCHAGEN – Maarten Oldenburg en Jan Bouwes, goed voor bijna 100 jaar VVD lidmaatschap, hebben een brief gestuurd naar lijsttrekker van de VVD Dilan Yesilgös-Zegerius en de VVD fractie van de Tweede Kamer. 

In de brief meldt het tweetal verbaasd te zijn over het standpunt van de VVD om na afweging van diverse belangen niet deel te nemen aan landsbestuur.

“Door het kabinet te laten vallen vanwege de migratieproblematiek heeft u juist de kans om deel te nemen in een rechts kabinet met als hoofdmoot deze migratieproblematiek te willen aanpakken niet opgepakt door gedoogsteun te willen inzetten”, meldt het tweetal.

Ook schrijven zij: “Stap over het verlies heen dat juist de laatste jaren onder andere is veroorzaakt door mee te gaan met onze coalitiepartners. Het grote verlies van onze agrarische achterban is hiervan mede het gevolg geweest. De overgrote meerderheid van de inwoners van ons land heeft duidelijk gekozen.”

Het advies van Oldenburg en Bouwes is als volgt: “Deze kans om over rechts te regeren mag de VVD in het landsbelang niet laten gaan. Door mee te gaan over rechts en op zijn minst samen met PVV, NSC en BBB deze mogelijkheid zo snel en zo zorgvuldig mogelijk te onderzoeken laat u zeker een groot aantal VVD stemmers niet in de kou staan.”

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden
 1. Joop Zwegers
  Joop Zwegers zegt:

  Tja heren, u lidmaatschap zegt niets in de ivoren toren van de VVD.
  Het zijn de multinationals en de grote bedrijven en sponsoren die het beleid bepalen.
  U dient slechts als klapvee.
  Hoop dat het nu wel duidelijk is voor u is.
  U denkt aan de VVD , zij niet aan u ,net als ze niet aan de rest van de bevolking denken.
  De Marktwerking heeft Nederland kapot gemaakt en onze welvaart ernstig schade toegebracht.
  U klapte mee met dit beleid.
  Schaam u !

  • Jac
   Jac zegt:

   Niets meer aan toe te voegen Joop, 100% mee eens, de VVD adepten zijn er alle jaren met open ogen in getrapt.

Reacties zijn gesloten.