Schagen United verslaat het ‘kleine broertje’

SCHAGERBRUG – “Er stond bij Vesdo wat spanning op denk ik”, sprak Schagen Uniteds assistent-coach Michel Stikfort na afloop van de wedstrijd tegen de buren uit Schagerbrug. “Het is toch de grote broer die langskomt.”

“Vesdo heeft een leuke ploeg en speelde heel gegroepeerd. Daardoor oogde ons spel wat moeizaam”, had Stikfort gezien. Onder prima omstandigheden en voor 200 man publiek kwam United voor rust niet verder dan een goal van Jild Wardenaar, die een voorzet van Guillaume Haabo op juiste waarde schatte, 0-1.

Haabo speelt normaal in het tweede van Schagen United, maar moest in het eerste opdraven, net als doelman Noah Kuiper. United speelde slordig, maar kwam via Danny Reijne toch op 0-2.

Doelman Kuiper verzorgde vervolgens de assist voor de 0-3 van Dony Bregvina, ook al een reservist. De United-keeper ging vervolgens in de fout, waardoor Teun van Zaal de troosttreffer kon laten noteren: 1-3.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):