Schagen United tevreden met punt bij DTS

OUDKARSPEL – Schagen United heeft deze zaterdag een verdienstelijk punt weggekaapt bij DTS. “We hebben een zwaar bevochten punt behaald”, meldt trainer/coach Pieter Reijne.

DTS toonde zich een fysiek sterke tegenstander voor de fusieploeg uit Schagen. “Zij hadden het meeste balbezit, maar wij wisten ook wat kansen te creëren”, aldus Reijne, die zijn ploeg na ruim een half uur op achterstand zag komen, 1-0. United liet zich niet uit het veld slaan en nog voor rust zorgde Stef Elting voor evenwicht: 1-1. Maar DTS had meteen een pasklaar antwoord: 2-1.

Na rust was Schagen United de betere ploeg, maar ondanks kansen kwam het team niet tot scoren. Ook de thuisploeg ondernam pogingen, maar scoorde niet. United ging in het slotdeel van de wedstrijd achterin één op één spelen en zette een extra man erbij in de punt van de aanval.

Die aanvallende intenties werden beloond: Mats Vijzelaar nam de gelijkmaker voor zijn rekening: 2-2. “Ik ben hier uiteindelijk wel tevreden mee”, sluit Pieter Reijne af.

 

Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: