Schagen Kiest op Noordkop Centraal TV

SCHAGEN – Op 14, 15 en 16 maart zijn ook in Schagen de stembussen open voor een nieuwe gemeenteraad. Met verschillende programma’s stelt Noordkop Centraal TV de komende weken de hoofdrolspelers aan u voor. 

De lijsttrekkers van de 9 partijen die in Schagen aan de verkiezingen meedoen, gaan vanaf zaterdag 5 maart met elkaar in debat. Elke lijsttrekker heeft voor deze debatten zelf een onderwerp en een tegenstander gekozen. Tot zondag 13 maart is dagelijks een debat te zien.

In dezelfde periode wordt ook iedere dag een aflevering uitgezonden van het Noordkop Centraal Kiescafé. Onder het genot van een kop koffie of thee hebben de lijsttrekkers met Eugeen Hoekstra een goed gesprek over hun ambities voor de komende 4 jaar. 

In het programma Jongeren op weg in de Politiek gaat Kitty Mertz in gesprek met jonge kandidaten. Het programma is van 8 tot en met 13 maart dagelijks te zien. 

In Vrouwen in de Politiek worden vrouwelijke kandidaten geportretteerd. Sanne de Weger en Jesler Bos vragen zich af of vrouwen echt kunnen multitasken. 

Maandag 14 maart is het grote slotdebat. Vanuit Zaal Alpha in Schagen gaan de lijsttrekkers in een live-programma met elkaar in debat over verschillende stellingen. Burgemeester Marjan van Kampen verzorgt dan een column. Het debat staat onder leiding van Ed van Oerle. Het programma is vanaf 20.00 uur live te volgen via Noordkop Centraal TV. Publiek is welkom. Aanmelden kan via meedoen@noordkopcentraal.nl. 

Een compleet overzicht van alle programma’s is te vinden via Schagen Kiest programmering. Alles over de gemeenteraadsverkiezingen in Schagen is ook te vinden op www.schagenkiest.nl

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):