RataPlan en Noppes willen fuseren

SCHAGEN – Kringloopketen Noppes wil fuseren met haar evenknie RataPlan.

Doel is om alle 2.500 arbeidsplaatsen en 48 vestigingen te behouden, zeggen beide bestuurders in een persbericht. Hierin staat dat de fusie voor de hand ligt vanwege stijgende loonkosten, brandstofprijzen en huren.

Noppes heeft veertien winkels, merendeels in Noord-Holland. Het grotere RataPlan heeft 34 winkels. De bestuurders van beide stichtingen benadrukken dat de fusie niet ten koste zal gaan van arbeidsplaatsen.

Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden
 1. shugadonja
  shugadonja zegt:

  Dit is wat wij willen. We stemmen rechts en dus moet alles bedrijfsmatig en door managers in nette pakken gerunt worden. Zelfs een kringloop winkel. Ooit vanuit een goed hart begonnen maar door rechts kapitalisme verdient tot marktwerking. En nu gaan ze fuseren.. belachelijk. Ondertussen betaal jij teveel geld voor tweedehands meuk om bestuurders salarissen te betalen.

  Het schiet totaal zn doel voorbij maar we stemmen allemaal.rechts dus dit is het gevolg.

 2. Jac
  Jac zegt:

  Zakkenvullers, kijk eens wat die boeven zichzelf toe bedelen, onder het mom van sociaal en milieu bewust bezig zijn. Ze moeten zich diep schamen.

  • glm van der weijden
   glm van der weijden zegt:

   Nagekeken wat “hoeveel van die boeven” verdienen? Ik zeg niet dat je ongelijk hebt, maar om graag wel met iets meer informatie. Bovendien kan het straks door de fusie wellicht met een directeur minder.

Reacties zijn gesloten.