Noordkop presenteert visie Sociaal Domein

NOORDKOP – De gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel presenteren in juli de ‘De Regiovisie Sociaal Domein Kop van Noord-Holland 2024-2029’.

De visie werd in mei vastgesteld door de gemeenteraden van de vier gemeenten. De Regiovisie richt zich op de Sociaal Domein uitdagingen die spelen in alle vier de regiogemeenten en waarvoor regionale samenwerking een toegevoegde waarde heeft.

Aan de visie hebben verschillende partijen meegewerkt, zoals adviesraden sociaal domein, welzijnsorganisaties, onderwijs, gezondheidspartners en veiligheidspartners. De visie zal in de toekomst worden gebruikt om alles wat de gemeenten in het Sociaal Domein willen gaan doen aan te toetsen.

Dinsdag 16 en woensdag 17 juli wordt de visie gepresenteerd in het stadhuis van Den Helder. Organisaties die de presentatie bij willen wonen, kunnen zich tot 10 juli aanmelden via rwesterhof@texel.nl.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):