Niveauverschil op sportpark Groenoord

SCHAGEN – “Weet je, zonder Sint Boys tekort te doen, maar het niveauverschil was gewoon te groot.” Zo vat Michel Stikfort, staflid bij Schagen United, het duel van United tegen Sint Boys kort samen. 

En de cijfers geven het gelijk van Stikfort aan. Ook was de trainer zeer enthousiast over de kwaliteit van met name de eerste vier doelpunten van United. “Die waren van hoog niveau.” Bij rust leidde Schagen United met 2-0 door goals van Doni Bregovina en Jacco Sijnesael.

Na de pauze draaide de thuisploeg de duimschroeven nog iets verder aan. Robbert-Jan Klein vuurde een pegel af die precies op de juiste plek belandde: tegen het net. Dat was 3-0. Na fraai combineren van Robin Schouwvlieger en Robbert-Jan Klein, schonk de laatste de goal aan youngster Guillaume Haabo: 4-0.

Klein en Jild Wardenaar (fraaie kopstoot op aangeven van Jeroen Pater) bepaalden de eindstand op 6-0. Sint Boys kon er niets tegenover stellen.

Overigens draait ook Schagen United 2 een prima seizoen: veel spelers op de trainingen en dat geeft resultaat: de ploeg staat ongeslagen bovenaan.

Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: