Nieuwe programma’s bij Noordkop Centraal

SCHAGEN – Vanaf deze week zijn er verschillende wijzigingen in de programmaring van Noordkop Centraal radio.

Milo Duimel is terug van weggeweest en maakt elke donderdagavond het programma ‘de Avondgids’. Vanaf 19.00 uur hoor je de actualiteiten, lekkere muziek en feitjes over verschillende artiesten.

Binnenkort start het jongerenprogramma ‘Turn Up Your Weekend’. Elke vrijdag zijn Luc Ruigrok en Aaron Schabbing te horen met onder andere de Dj van de week, ‘Waar of niet Waar’ en vele andere gezellig spelletjes. De Noordkop Centraal Disco Night komt hierdoor te vervallen en komt niet terug in de programmering.

Het Zaterdagmiddagcafé en De ZaterdagShow draaien om van tijd. De ZaterdagShow is vanaf deze week iedere zaterdag te beluisteren en te zien vanaf 12.00 uur. Danny Gouda, Ruben van den Hoek en Anneke Hoogstraten krijgen er een collega bij. Florus Hoogstraten verruilt het Zaterdagmiddagcafé voor de ZaterdagShow.

Het Zaterdagmiddagcafé wordt overgenomen door de oprichter van het programma: Peter Hermse. Dat programma start zaterdagmiddag om 14.00 uur.

Bekijk de gehele programmering via www.noordkopcentraal.nl

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):