Nieuwe campagne Ondernemersfederatie

NOORDKOP – De sector Recreatie en Toerisme van de Ondernemers Federatie Schagen is een campagne gestart om meer boekingen te realiseren voor ondernemers in deze regio.

“Van oudsher zijn vakantiegangers vooral aan het begin van het nieuwe jaar op zoek naar hun vakantie, we moeten er dus juist in deze periode voor zorgen dat ze naar ons mooie gebied komen”, aldus Kees de Wit, voorzitter van OFS sector Recreatie en Toerisme. De campagne staat in het teken van een winactie. “Iedereen die vóór 31 januari 2024 boekt bij een toeristische ondernemer in de gemeente Schagen maakt kans op één van de 50 Golden Tickets. Een Golden Ticket geeft een week lang gratis toegang tot veel activiteiten in de regio”, zegt Kees de Wit.

De actie zal de komende weken actief onder de aandacht worden gebracht bij toeristen in Nederland en Duitsland. Meer informatie over de campagne is te vinden op deze website.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):