Nieuw parkeersysteem Noordwest Ziekenhuis

DEN HELDER – Noordwest Ziekenhuisgroep wijzigt de parkeermogelijkheden bij het ziekenhuis in Den Helder. Het huidige parkeersysteem is aan vervanging toe. 

Er worden nieuwe slagbomen, in- en uitrijterminals en betaalautomaten geplaatst. De parkeertarieven blijven gelijk.

In de periode van maandag 24 juni tot donderdag 4 juli 17.00 uur wordt er gewerkt aan het nieuwe systeem. Het parkeerterrein is in die tijd wel toegankelijk.

Bij het nieuwe parkeer- en betaalsysteem wordt bij het inrijden het kenteken gescand. Na betaling bij de betaalautomaat gaat de slagboom vanzelf open op basis van kentekenherkenning.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
14 antwoorden
 1. Miranda
  Miranda zegt:

  Hoe weten ze bij betaling dan dat het mijn kenteken is??? Als je evengoed een kaartje moet trekken, is je kenteken scannen echt nutteloos

  Beantwoorden
  • Joris van der Aa
   Joris van der Aa zegt:

   Bij de stadsschouwburg in Hoorn werken ze ook met een ticketloos systeem. Je vult bij de automaat je kenteken in en op die manier weten ze of er betaalt is.

   Beantwoorden
  • Ron List
   Ron List zegt:

   Lezen is moeilijk he! Er staat dat de kentekens worden gescand door een camera. En hoe wil je betalen als je geen ticket hebt?

   Beantwoorden
  • Paul
   Paul zegt:

   Op het kaartje staat de kenteken en bij het betalen weet het systeem welk kenteken heeft betaald. En dan gaat de slagboom bij de uitgang vanzelf open voor dat kenteken.

   Beantwoorden
  • P Jongkind
   P Jongkind zegt:

   Je rijd als je betaalt heb richting de slagbomen, daar word je kenteken gelezen en de slagboom gaat vanzelf open.
   In je kaartje zit je kenteken verwerk.

   Beantwoorden
 2. Kramer
  Kramer zegt:

  Vooral in Alkmaar is nog wat werk aan de winkel. Daar kan personeel niet eens knap parkeren om te komen werken. Hoe houden we de zorg aantrekkelijk, nou niet zo dus. Kansloos beleid, het is allemaal een keuze

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):