Marga Mulder-Keij in ‘De Bank’

SCHAGEN – Eugeen Hoekstra heeft in het tv-programma De Bank fractievoorzitter Marga Mulder-Keij van de Seniorenpartij Schagen te gast.

Zij heeft aan de wieg gestaan van de Seniorenpartij die nu met vijg zetels in de gemeenteraad van Schagen zit. Vorig jaar is ze fractievoorzitter geworden omdat Perry Vriend een stap terug deed.

Mulder praat honderduit over lopende kwesties die burgers direct aangaan zoals een klacht van iemand in een scootmobiel die de bestrating in het tunneltje aan de Kogerlaan onveilig vindt. Wat vindt ze van de manier waarop de gemeente is omgegaan met die klacht?

Verder gaat ze in op het ouderenbeleid en de voorstellen van het college om het beleid te verbeteren. Maar is hier wel geld voor wanneer het ‘Ravijn Jaar’ in verschiet ligt? Is de Seniorenpartij klaar voor flinke bezuinigingen?

De uitzending is op zondag 31 maart op de oneven uren en op woensdag daarna te zien.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):