KNRM en Reddingsbrigade Petten één gebouw

PETTEN – De vrijwilligers van de Reddingsbrigade Petten en de KNRM Petten gaan binnenkort een gezamenlijk onderkomen betrekken hetgeen door de gemeente Schagen wordt gerealiseerd.

Hiervoor moet de bestaande bouw plaats maken voor een nieuw reddingshuis. Er is de afgelopen tijd al het een en ander veranderd bovenaan de dijk bij de KNRM loods. 

Er staat een tijdelijke loods tegen de dijk aan, er zijn hekken geplaatst rondom de botenloods en er zijn bouwketen geplaatst. Dit alles om deze week een start te maken met de sloop van de botenloods.

In de tijdelijk loods wordt de Challenger met de boot gestald. Als het reddingshuis is opgeleverd gaat de combinatie in de nieuwe loods en zal uiteindelijk het oude reddingstation worden gesloopt.

(Foto: KNRM Petten)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: