Kayleigh Ranzijn in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ op Noordkop Centraal radio en televisie is zondag 10 september van 10.00 tot 12.00 uur Kayleigh Ranzijn uit Callantsoog te gast. 

Kayleigh is 28 jaar en is sinds een paar jaar aan het nadenken over wat haar echt voldoening in het leven geeft. Ze heeft al jong geleerd dat het leven van korte duur kan zijn, doordat haar vader overleed toen zij 7 jaar was en zij fulltime zorg voor haar zwaar gehandicapte moeder kreeg.

Op dit moment is zij boswachter en geeft natuureducatie aan jong en oud en voelt zich op haar plek.

Presentator Kitty Mertz praat met Kayleigh Ranzijn over haar leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Kayleigh en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel