Jelle: “Ooit wel, maar nu nog niet”

TUITJENHORN – BBB-gedeputeerde Jelle Beemsterboer ziet het niet gebeuren dat hij namens zijn partij in een nieuw kabinet komt. Dat zegt hij in de podcast ‘Laan 19’ van Noordkop Centraal.

Beemsterboer is nu gedeputeerde wonen, landbouw en visserij in de provincie Noord-Holland. Zijn partij, de BBB, is ook in de race om mee te gaan doen in een nieuwe regering. Voor het invullen van de ministersposten gaat de BBB echter niet op zoek bij de zittende gedeputeerden. “Ik heb mij net gecommitteerd voor 4 jaar provincie”, vertelt Beemsterboer.

Beemsterboer heeft het ook over de bouw van woningen in het buitengebied, zijn politieke ambities en het verschil tussen lokale en provinciale politiek. En mocht de politieke carrière van Beemsterboer ooit eindigen, dan lijkt het vak van bierbrouwer hem wel iets.

‘Laan 19’ is donderdagmiddag om 17.30, 18.30 en 22.30 uur te beluisteren op Noordkop Centraal Radio en vanaf 18.00 uur ook via noordkopcentraal.nl/podcasts/Spotify en Youtube Podcast.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Jos Gruntie
    Jos Gruntie zegt:

    Hij zou er prima tussen passen !
    Een draaikont eerste klas.
    Alles voor een beetje macht , en luistert ook niet naar de baas (het volk)

Reacties zijn gesloten.