Jan Spruijt te gast in Met de Deur Open

SCHAGEN – In het radioprogramma ‘Met de Deur Open’ op Noordkop Centraal is zondag 9 juni van 10.00 tot 12.00 uur Jan Spruijt uit Schagen te gast. 

Jan presenteert al bijna 26 jaar elke zondagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur het radioprogramma ‘Vroeg of laat’ bij Noordkop Centraal, speciaal voor ouderen.

Ook doet Jan veel vrijwilligerswerk. Maar liefst 18 jaar bestuurde hij de 60 + Bus, de Buurtbus en was hij betrokken bij de Katholieke Ouderenbond. Ook brengt Jan krantjes rond voor onder meer de katholieke kerk.

Jannie Mazereeuw praat met Jan over zijn leven, vrijwilligerswerk en vrije tijd. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Jan en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):