Grenswijzigingen Omgevingsordeningen provincie

NOORD HOLLAND – In de Omgevingsverordeningen Noord-Holland 2020 en Noord-Holland 2022 staat in welke gebieden welke activiteiten mogelijk zijn onder welke voorwaarden. In enkele van deze zogeheten ‘werkingsgebieden’ worden de grenzen gewijzigd. 

Noord Holland kent in totaal 20 werkingsgebieden, zoals Glastuinbouw concentratiegebied, Natuurnetwerk Nederland, Cultureel erfgoed en Landelijk gebied. In een aantal van deze gebieden wordt voorgesteld de grenzen te wijzigen.

De aanleiding voor zo’n aanpassing is bijvoorbeeld een specifieke ontwikkelingen in een gebied of de wensen vanuit de omgeving. Het gaat in totaal om 85 wijzigingen.

De provincie legt de aanpassingen van maandag 7 maart 2022 tot en met zondag 17 april 2022 ter inzage. Iedereen die dat wil kan in deze periode op het ontwerp reageren.

Meer informatie is te vinden op: www.noord-holland.nl/omgevingsverordening.


Publicatiedatum: 4 maart 2022
Tags:

Categorie: Nieuws
Aantal views: 230
Avatar foto
Jesler Bos was in 2021 en 2022 in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: