Informatieavond bouw PALLAS reactor

PETTEN – De inwoners van Petten zijn door de gemeente Schagen uitgenodigd voor de informatieavond over de toekomstige bouw van de PALLAS reactor. 

De 60 jaar oude Hoge flux reactor in Petten zal op termijn vervangen worden door de PALLAS reactor. De reactor is bedoeld voor onderzoek en medische toepassingen.

De gemeente Schagen publiceerde de ontwerp-omgevingsvergunning voor de PALLAS reactor afgelopen augustus in het gemeenteblad en opende daarmee de inspraak.

Als je jouw zienswijze wil indienen, dan dat. Tijdens de informatieavond wordt uitgelegd hoe je dit kan doen en wordt er meer informatie gegeven over de omgevingsvergunning. 

De informatieavond op donderdag 15 september begint om 18.50 uur in het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen en gaat over de bouwvergunning.

Avatar foto
Róman Luijks was in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):