In memoriam: Cindy Ranzijn

CALLANTSOOG – “Ze heeft haar leven vol positiviteit aan elkaar geregen”, staat op de rouwkaart van de zondag overleden Cindy Ranzijn uit Callantsoog. Ze werd 55 jaar. 

Cindy was een icoon in Callantsoog met haar scootmobiel en d’r hondjes Finn en Frey. Ze maakte met vrijwel iedereen een praatje en liet zich niet klein krijgen door de enorme uitdagingen die haar gezondheid gaf. “Zondag hebben we met de hele familie de beslissing voor haar moeten nemen”, zegt Cindy’s intens verdrietige dochter Kayleigh.

Op Facebook vraagt Kayleigh om steun. “Ik ben momenteel erg bang en mentaal ingestort. In heb meer aan jouw tijd en liefde dan aan een condoleancekaart”, schrijft ze. Met instemming van Kayleigh delen we haar e-mailadres voor mensen die iets voor haar kunnen betekenen: kmranzijn@gmail.com.

Lees ook: Dierenbuddy Judith helpt Cindy

Iedereen die Cindy een laatste eer wil bewijzen is donderdag 15 februari tussen 19.30 en 20.30 uur welkom in Uitvaartcentrum Callantsoog aan de Zeeweg 11B.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Leon en Annette
    Leon en Annette zegt:

    Nergens om gevraagd en heel veel op haar bordje gekregen. Maar heeft haar leven vol positiviteit aan elkaar geregen. Groot respect voor zo’n kleine vrouw. Veel sterkte met het verwerken van deze enorme verlies en rouw. 😘🖤🫶🏼

Reacties zijn gesloten.