Honderden bezoekers bouwterrein Pallas

PETTEN – Tijdens de landelijke Dag van de Bouw, zaterdag 8 juni, kwamen honderden belangstellenden kijken bij de voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van de medische reactor PALLAS bij NRG in Petten. 

Cora Blankendaal, woordvoerder PALLAS-project: “We zijn enorm blij dat er zo enthousiast is gereageerd op onze uitnodiging om een kijkje te komen nemen. Belangstellenden kwamen voornamelijk uit de directe omgeving. Mensen die onze uitnodiging hadden gemist, konden terecht in het Kerkje van Petten waar een informatietentoonstelling is ingericht over de werkzaamheden aan het PALLAS-reactor project.”

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. Ende van der
  Ende van der zegt:

  Jammer als directe buur geen uitnodiging gezien. Ik denk dat ik slechts 6 huizen tussen korfwaterweg 24 en de nieuwe reactor tel.

  • Nico
   Nico zegt:

   Als je een beetje het lokale nieuws had gevolgd had je net als die andere honderd belangstellenden jezelf ingeschreven.

Reacties zijn gesloten.