Heddes wil nog wel een rondje

SCHAGEN – Wat is de houdbaarheidsdatum van een wethouder? Hans Heddes, met een onderbreking van een paar jaar al 18 jaar wethouder in Schagen, weet nog niet of hij na de huidige periode door wil. 

“Zolang ik het nog leuk vind en ik dat ook uitstraal, wil ik het wel blijven doen”, zegt Heddes in de podcast ‘Laan 19’ bij Noordkop Centraal.

Vooral tijdens de corona-periode was het minder leuk om wethouder te zijn. Heddes kreeg in die periode, toen achter een computer werd vergaderd, onder andere een motie van treurnis aan zijn broek. “De scherpte in een debat kon na een vergadering nooit worden gladgestreken”, zei Heddes.

In de podcast krijgt Heddes een vraag van Jack Kruijer van JessLokaal en stelt hij een vraag aan de volgende gast; Perry Vriend van de Seniorenpartij.

‘Laan 19’ is donderdagmiddag om 17.30, 18.30 en 22.30 uur te beluisteren op Noordkop Centraal Radio en vanaf 18.00 uur ook via noordkopcentraal.nl/podcasts/, Spotify en Youtube Podcast.

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
  1. Leen van Dipten
    Leen van Dipten zegt:

    De wethouder Heddes zal wel verder moeten. Immers wil hij zijn droom toch realiseren, een fietspad van allure langs de N245. Immers met het groeien van de gemeente Schagen is dit fietspad meer dan gewenst. Dus ik zou zeggen:”GO FOR IT”.

Reacties zijn gesloten.