Hans Kröger gaat met pensioen

SCHAGERBRUG – Hans Kröger gaat met pensioen. Het raadslid voor JessLokaal in Schagen stopt medio 2025. 

Het is niet de raad in Schagen die Hans gaat verlaten, maar het bedrijf waar hij directeur-bestuurder is: Woningstichting Het Grootslag in Wervershoof.

Kröger was ruim 20 jaar werkzaam als directeur-bestuurder bij Het Grootslag en kijkt terug op een mooie tijd. “Ik prijs mijzelf bijzonder gelukkig dat ik in deze sector en bij deze mooie corporatie heb mogen werken. Ik zal de woningstichting zeker gaan missen”, schrijft Kröger.

Het proces voor de werving van een nieuwe directeur-bestuurder is reeds gestart. “‘Tot de nieuwe directeur-bestuurder is gevonden, blijf ik mij nog met evenveel enthousiasme inzetten voor Het Grootslag en onze huurders”, laat Kröger weten.

In Schagen is Hans Kröger het langstzittende raadslid in de gemeenteraad. Hij begon in 1994 bij de Burger KiesVereniging (BKV) in de gemeente Zijpe. Van  2012 tot 2022 was hij fractievoorzitter van JessLokaal in de gemeente Schagen. In 2022 werd Lars Dignum fractievoorzitter, maar Hans bleef als fractielid in de raad.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):