“Grootste problemen komen door ik-cultuur”

SCHAGEN – De grootste problemen in de huidige maatschappij is de ik-cultuur. Dat vindt Jack Kruijer, raadslid voor JessLokaal in Schagen. 

Dat mensen steeds meer alleen aan zichzelf denken, heeft grote gevolgen voor de leefbaarheid. Steeds minder mensen doen vrijwilligerswerk. Dat levert volgens Kruijer op langere termijn problemen op.

Kruijer was deze week te gast in de podcast ‘Laan 19’ van Noordkop Centraal. Met presentator Ed van Oerle praat hij over het actuele politieke landschap, zowel landelijk als lokaal.

Kruijer krijgt een vraag van VVD raadslid Jur Perton en stelt een vraag aan de volgende gast: wethouder Hans Heddes.

‘Laan 19’ is elke donderdag om 17.30, 18.30 en 22.30 uur te beluisteren op Noordkop Centraal Radio en na de uitzending ook op www.noordkopcentraal.nl/podcasts, Spotify en Youtube Podcast.

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Esther
    Esther zegt:

    De politiek zit vol met deze types !
    Kijk naar de Burgemeester. Ik wil een opvanglocatie in een natuurgebied ik regel dat wel even zonder ruggespraak met de inwoners. Ik ik ik en nog eens ik daar in het gemeentehuis.

Reacties zijn gesloten.