Feestelijke afsluiting Avond4Daagse Schagen

SCHAGEN – De Avond4Daagse Schagen zit er weer op. Donderdagavond werden duizenden wandelaars feestelijk onthaald in het centrum en op de A. Mauvestraat in Schagen. 

Er werden volop bloemen, snoepkettingen en andere lekkernijen uitgedeeld. Vol trots namen de kinderen, die na vier dagen 20 of 40 kilometer in de benen hadden, de presentjes in ontvangst.

Hoogtepunt voor velen waren de dino’s van de Dino Disco. Ook donderdag stalen ze weer de show. Dit keer stonden er maar liefst zeven dino’s bij het tunneltje tussen de Beethovenlaan en de Kogerlaan. Ze dansten, gaven volop high fives en zorgden voor een extra feestelijk tintje op deze toch al feestelijke dag.

Officieel liepen er een kleine 1500 deelnemers mee in Schagen. Officieus waren dat er een stuk meer. Zo liepen er vele honderden ouders, opa’s en oma’s en andere enthousiastelingen mee terwijl ze niet aangemeld waren. Op Groenoord werden de welverdiende medailles uitgedeeld.

De organisatie kijkt positief terug op deze 79e editie. Ook de regen, die dinsagavond met bakken uit de hemel kwam, mocht de pret niet drukken.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. Natuurlijk Schagen
  Natuurlijk Schagen zegt:

  Volgens de Nederlandse wetgeving is het niet toegestaan te vliegen met een drone boven publiek. Hiervoor zou er een toestemming moeten komen. Ik geef toe het zijn mooie beelden maar iedereen wordt dan wel gefilmd.
  Als die drone een mankement heeft moet worden voorkomen dat deze in het publiek vliegt.
  Ook het portret recht is van toepassing.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):