Dirkshorn pakt in elfde wedstrijd eerste zege

DIRKSHORN – Eindelijk kon Dirkshorn-trainer Michel van der Wardt met een lach het veld verlaten: zijn ploeg boekte vandaag in de elfde wedstrijd van dit jaar de eerste zege. In de huidige competitie was het de eerste driepunter. 

VZV was deze zondag de tegenstander aan de Veersloot en ook de Veltemers zijn nog niet succesvol dit seizoen. Wel scoorde VZV de openingstreffer in het treffen met Dirkshorn (0-1), maar nog voor rust stelden Wilco Gootjes en Lars Fortuin orde op zaken: 2-1.

Na de draai kwam VZV langszij door een doelpunt van Luke Burger, maar met zijn tweede van de middag zorgde Lars Fortuin voor de Dirkshorner voorsprong: 3-2. “Dan hoop je dat de jongens de voorsprong vast kunnen houden in de slotfase”, aldus Van der Wardt.

Joop de Boer gooide de wedstrijd via een vrije trap op slot. “Dat doelpunt werkte bevrijdend”, meldt de trainer uit Schagen. Hij moest zelf lachen om het cliché. Maar de blijdschap kon niet duidelijker worden getoond.

Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: