Callantsoog ‘op de brommer’

REGIO – Een rondje langs de wedstrijden in de vijfde klasse levert twee afgelastingen op: Kaagvogels-Petten ging niet door, net zo min als Apollo’68 tegen Nieuwe Niedorp.

Callantsoog deed het op Texel prima tegen ZDH: na een 0-0 stand bij de pauze gingen de zwart-witten ‘op de brommer’ voorbij de thuisploeg. Arjan van Ammers opende de score, waarna Damian Langeveld met een hattrick voor 0-4 tekende. Het slotakkoord was voor Björn Wagt: 0-5.

Wieringerwaard was thuis met 4-1 te sterk voor VZV. Bij rust leidden de Waarders met 2-0 door treffers van Malvin Robert en Niels Spaans. Trainer Jack Vledder: “Wij speelden een heel goede eerste helft.”
Loet Windt bracht uit een corner de stand op 3-0. Vanaf de penaltystip zorgde Luke Burger voor 3-1, maar VZV had niets aan de opleving. Mart Bakker nam de 4-1 voor zijn rekening. “Ik ben heel tevreden, heb genoten van de mannen”, aldus Vledder.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: