Blanckendaell Park bestaat 15 jaar

TUITJENHORN – De dierentuin Van Blanckendaell Park in Tuitjehorn bestaat aankomend weekend 15 jaar. 

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus worden er daarom extra activiteiten georganiseerd. Zo zal Het Schminktheater klaar staan om kinderen te voorzien van schmink en glittertattoos.

Zangeres Caren Polderman zal zorgen voor gezelligheid en sfeer bij het cafetaria. Ook is er een speciaal voederprogramma om aan deel te nemen. Of je kan meedoen met een spannende speurtocht. 

De diversiteit aan dieren is groot bij het Van Blanckendaell Park. Er zijn onder andere giraffen, zebra’s, struisvogels, geiten en apen. In de afgelopen 15 jaar is de oppervlakte van het park dan ook verdubbeld. 

Speciaal voor deze gelegenheid is er aankomend weekend €5,- euro korting op de entreeprijzen, als je een kaartje koopt aan het loket ter plaatse (de korting kan niet verrekend worden met reeds gekochte entreebewijzen). 

Avatar foto
Róman Luijks was in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):