Beursvloer goed voor € 45.000, – (video)

SCHAGEN – De zesde editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging, die donderdagavond in het Regius College aan de Hofstraat werd gehouden, heeft 80 matches opgeleverd met een maatschappelijke waarde van € 45.000,- .

Ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen kwamen tijdens de Beursvloer bij elkaar om te netwerken en te handelen met gesloten beurs. De handel werd vastgelegd in matches.

De matches werden op maatschappelijke waarde geschat door accountants Aad Dobbe en Gertjan Zweep en vastgelegd door notaris Jeroen Meegdes.

Net zoals vorig jaar hadden de leerlingen van het Regius College een belangrijke rol tijdens de Beursvloer. Ze maakten hapjes, ontvingen de gasten en maakten foto’s als een match gesloten was.

Nieuw dit jaar was de ‘Gouden Kei’: een prijs voor de meest opvallende match. Het Regius College mocht de ‘Gouden Kei’ in ontvangst nemen, omdat de leerlingen in de toekomst vogelhuis bouwpakketjes gaan maken voor Stichting Wijland de Kampen.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):